Funderar du på något?

FAQ


Här har vi försökt lista det mesta som man kan fundera på inför ett besök hos oss.

FAQ

1Kan man göra tester hos er även om man inte är tävlingsidrottare?
Ja absolut, vi har dels flera olika nivåer och typer av tester, och vår filosofi är att vi jobbar med alla som vill förbättras och utvecklas i sin idrott. Oavsett nivå.
2Hur ska jag veta vilket paket som passar mig?
Om du väljer den idrott du vill utvecklas inom och går in under den menyn till exempel RunLab för löpning, hittar du vad de olika paketen innehåller samt förklaring av testerna. Är det något som fortfarande känns oklart när du läst genom detta är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna.
3Hur lång tid tar testerna?

Det beror på vilket test du skall göra och om du ska göra ett eller flera test. Under beskrivningen av paketen finns en flik ”så här går det till”. Där kan du läsa hur lång tid som är beräknad för varje test.
4Hur jobbiga är testerna?
Du kommer att bli svettig och behöver vara ombytt. Cykeltestet på 3D-nivån är ett test under utmattning. På löptesten springer du som minst 10 minuter. Styrke- och spänsttesterna är tester där du behöver ta i ordentligt.
5Ska jag ta med min egen cykel till testerna?
Vi använder Monark testcykel för cykeltester på 3D-nivå för att få så noggranna mätningar på din teknik som möjligt. För cykeltester på 2D-nivån tar du med din egen cykel (linje, tempo, tri eller MTB) för att vi skall kunna göra en bedömning av din sittposition. Se till att din cykel är ren inför testtillfället.
6Vilka pedaler är det på er testcykel?
Vi har SPD, SPD-SL och LOOK pedaler på anläggningen. Kör du något annat system ber vi dig att ta med dina egna pedaler.
7Finns det dusch och omklädningsrum hos er?
Du har tillgång till dusch och omklädningsrum hos oss. Ta med lås till skåpet.
8Vad har ni för bindningstid på era abonnemang?
Du har en bindningstid på 4 månader hos oss. Det är för att vi vill att du skall kunna se en effekt av våra insatser med tester, träningsprogram och teknikjusteringar Under ett fortlöpande abonnemang inleds varje ny träningsperiod (4 månader) med nya relevanta tester eller retester och upplägg av nytt program görs. Under varje träningsperiod (4 mån) har du möjlighet att träffa din coach för träning, feedback på teknik och justering av träningsprogram fyra gånger (55 minuter/gång).

 
Where science meets practice

Fick du inte svar på din fundering?


Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!