ERBJUDANDE - STYRKEPAKET 990:-

STARK OCH SKADEFRI SOM KVINNA!

Fram till 8e mars premierar vi uthållighetsidrottande kvinnor som förstått att man behöver träna styrketräning för att hålla sig snabb, stark och skadefri genom livet.  

Kom igång med styrketräningen på riktigt och lär dig vad just du som kvinna behöver!

DU får vårt STYRKEPAKET för uthållighetsidrottare  för 990:- (ordinarie pris 1290:-)

  • Idrottsspecifika Styrketester - vad behöver du stärka upp för att bli snabbare, starkare och mer skadefri
  • Upplägg av Styrkeprogram - Var skall styrketräningen in, vilka övningar behöver just du göra för att nå dit du vill

För dig som väljer något av våra UTVECKLINGSPAKET där teknikanalysen ingår får du  också

  • Ett par supersnygga löp/skidhandskar designade av , Stina Nilsson, en av Sveriges största kvinnliga längdskidåkare med lejonet på som symbol för styrkan och powern i dig! (Värde 699:-)

Boka din på: info@sportslab.se 

8e mars avslutar vi kampanjen!

Då kommer vi också att lotta ut ett par handskar till dig som delat det här inlägget på sociala medier vidare till någon i din närhet som du tycker behöver hitta sin superpower!

INFOKVÄLL - "FÅR DU UT KRAFTEN RÄTT I DIN STAKNING?"

LÄR DIG MER OM WATTMÄTNING OCH HUR DET GER DIG FEEDBACK PÅ DIN STAKTEKNIK!

Äntligen kommer Johan från Skisens och berättar om den helt grymma tekniken med watt-mätning i stavarna. Boka in tisdag 26/9 för att få reda på mer. Vad får man för resultat? Vad kan man se? Vilket test är bäst att göra? Självklart blir det mingel och bra erbjudanden på testerna. 

NÄR: Tisdag 26/9 18.00-19.00

BOKA DIN PLATS: info@sportslab.se. 

EFFEKTIVA STYRKEPASS

Har du svårt att hitta motivationen till styrketräning? Häng på våra gemensamma styrkepass. Coacher som är experter på styrketräning för uthållighetsidrottare som peppar dig och ser till att du har rätt teknik och utförande. Och att du hittar rätt belastning och övningar för att bli så stark som möjligt. 

"STYRKA FÖR LÄNGDSKIDÅKARE" - SKIDSTARK INFÖR SÄSONG 2024

Vi går igenom och kör de bästa basövningarna för längdskidåkning just nu. Hitta rätt teknik, rätt belastning och fart. Sköna, goa rörlighetsövningar kommer också med i programmet för att hålla uppe smidigheten i kroppen tex efter ett långpass. 

NÄR: Uppstart, tisdag 12/9 18.00

Kör igen, tisdag 3/10 18.00

COACH: Mirjam

BOKA DIN PLATS: info@sportslab.se

KOSTNAD: 100:-/person 

"TEKNIK OCH UPPLÄGG PÅ SKIERG" 

Tekniken på Skierg skiljer sig från tekniken man har när man stakar. Hur gör man för att få ut kraften? Hur kan man lägga upp olika intervaller för att bli starkare?

NÄR: Tisdag 10/10 18.00

BOKA DIN PLATS: info@sportslab.se

COACH: Mirjam

KOSTNAD: 100:-/person 

"STYRKA FÖR LÖPARE" 

Tränar du styrketräning, på riktigt? Med skivstång, och hantlar...tungt? Det är vad du behöver för att kroppen skall utvecklas och hålla för löpning. Häng med på ett av våra styrkepass och ta del av vilka övningar som skall ingå, hur du gör och hur tungt och fort. 

NÄR:  Lunchpass torsdagar 12.00-1300 Uppstart 5/10

BOKA DIN PLATS: info@sportslab.se

KOSTNAD: 100:-/person 

 
EVENT, WORKSHOPS, FÖRELÄSNINGAR Regelbundet återkommande på SportsLab är olika typer av event, workshops och föreläsningar för att ge dig som är uthållighetsidrottare inspiration, mer kunskap om vad som är bra träning både teoretiskt och praktiskt och ibland bara bjuda på ett gott träningspass för att det är kul att träna bra träning tillsammans.
Håll utkik på sociala medier och hemsida vad som händer hos oss.